Đoković: Osećam se dobro, samouveren sam i siguran u koleno

Prvi rival srpskom teniseru na Vimbldonu biće Čeh Vit Kopriva

29.06.2024. 19:07
  • Podeli:
novak đoković, vimbldon - 29 jun 2024 - foto Reuters-66803bc57ca3e.webp Foto: Reuters

Osećam se dobro. Igram u utorak i samouveren sam i siguran u koleno. Do sada je sve pozitivno, izjavio je danas srpski teniser Novak Đoković uoči početka Vimbldona.

Đoković se četvrtog juna uoči meča četvrtfinala protiv Kaspera Ruda povukao sa Rolan Garosa zbog povrede kolena. On je dan kasnije u Parizu operisao koleno. 

Srpski teniser je uspeo da se oporavi i igraće na Vimbldonu, koji počinje 1. jula. Prvi rival srpskom teniseru na Vimbldonu biće Čeh Vit Kopriva.

"Osećam se dobro! Da, hajde da pričam odmah o kolenu... Kada se to desilo na Rolan Garosu, odlučio sam odmah da se operišem. Bilo je nedoumica oko Vimbldona, ali je dosta sportista  imalo te zahvate, Tejlor Fric, Sten Vavrinka, Lindzi Von... Podelili su svoja iskustva i to mi je dalo veru da ću da budem dobro, da ću moći da igram Vimbldon", rekao je Đoković na konferenciji za medije u Londonu.

Srpski teniser je 23. juna doputovao u London.

"Imao sam nedelju dana dobrih treninga, veoma jakih treninga. Sa Janikom Sinerom, Frensisom Tijafoom, Danilom Medvedevom i danas sa Holgerom Runeom. To su sve teniseri koji igraju dobro na travi. To su situacije gde sam testirao koleno. I koleno je odlično reagovalo. To je bio dobar znak da učestvujem. Igram u utorak i samouveren sam i siguran u koleno. Do sada je sve pozitivno", dodao je Đoković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()