Federer ne gubi veru u Đokovića: Biće među favoritima u Australiji

Lepe reči Švajcarca na račun najboljeg tenisera svih vremena

18.09.2024. 17:15
  • Podeli:
Novak Đoković i Rodžer Federer.jpg Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković je nakon eliminacije sa US Opena predmet sumnje kada su u pitanju naredni turniri. Iako je osvojio jedini trofej koji mu je nedostajao - zlato na Olimpijskim igrama, teniski stručnjaci ne polažu previše nade u najboljeg tenisera svih vremena.

Međutim, tako ne misli Švajcarac Rodžer Federer.

"Novak je osvajanjem olimpijskog zlata i igranjem manjeg broja turnira zaokružio sezonu. On nije igrao manje zbog pvreda, nego je izabrao da tako bude, što je normalna stvar kada postajete stariji", rekao je Federer.

I dodao da veruje u Đokovićeve šanse na narednom grend slemu.

"Jedva čekam Australijan open, sledeći grend slem. Mislim da će na njemu Đoković biti favorit zajedno sa Sinerom i Alkarasom. Biće jako zanimljivo pratiti taj turnir".

Što se tiče Nadala, Rodžer nije želeo da se upušta u procene.

"Kada je Rafa u pitanju – ne znam. Moramo da vidimo šta će biti. Teško mi je da prognoziram, zato što je igrao malo tenisa ove godine", istakao je Federer.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()