Ogromno interesovanje: Karte za Nadalov poslednji meč dostigle magičnu cifru

Finale Dejvis kupa će se održati od 19. do 24. novembra

15.10.2024. 18:05
  • Podeli:
đoković nadal profimedia-6708cfa04f2bf.webp Foto: Profimedia

Španski teniser, Rafael Nadal je objavio da odlučio da stavi tačku na profesionalnu karijeru. Nadalov poslednji turnir jeste Dejvis kup u Malagi, gde će Španija igrati protiv Holandije - dok se pominje da bi Rafa mogao da zaigra u dublu sa Karlosom Alkarazom.

I karte za finale su, takođe, rasprdate, a potražnja za istima na sajtovima za preprodaju karata su uveliko u toku. samo, za to je potrebno izdvojiti veliku sumu novca. 

Tako imamo da su dva mesta pored terena za četvrtfinale Španija - Holandija ponuđenaza čak 15,500 dolara, a za finale čak 32,200 dolara.

Nadal će učestvovati u na egzibicionom turniru u Saudijskoj Arabiji, gde će se naći i Novak Đoković, dok će na pomenutom Dejvis kupu nešto kasnije završiti blistavu karijeru u kojoj je osvojio 22 Grend slem titule - uključujući 14 na Rolan Garosu.

Finale Dejvis kupa će se održati od 19. do 24. novembra, a podsetimo da je dolazak u Malagu na Rafin oproštaj najavio je i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()