Kakav neverovatan snimak: Đoković i momci tražili samo jednu pesmu da ih prati na izlasku na teren

Uz srpsku zastavu, ponosno su naši momci prošli dok su ih pratili taktovi poznate pesme, baš po njihovoj želji

23.11.2023. 19:07
  • Podeli:
dejvis kup reprezentacija srbija TSSSTARSPORT SRĐAN STEVANOVIć via Tanjug-655f810d58588.webp Foto: TSSSTARSPORT SRĐAN STEVANOVIĆ via Tanjug

Malaga je na nogama! I dok Kecmanović na terenu već igra protiv Drejpera, srpski teniseri su prethodno izašli pred publiku uz pesmu koja razgali i najtvrđa srca.

Čekalo se dva sata da izađu na teren, a imali su poseban zahtev - da ih prati pesma Danice Crnogorčević "Veseli se, srpski rode".

Uz srpsku zastavu, ponosno su naši momci prošli  do terena.

Potom je na teren izašla i ekipa Britanije.

Kada je na red došla srpska himna "Bože pravde" Novak Đoković, Miomir Kecmanović, Laslo Đere, Dušan Lajović, Hamad Međedović i selektor Viktor Troicki pevali su iz srca i duše.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()