Ribakina u polufinalu Mastersa u Madridu

Tamo je čeka ili Sabalenka ili Andrejeva

01.05.2024. 15:45
  • Podeli:
Elena Ribakina-65c8dc9587af4.webp Foto: AP Photo/Kamran Jebreili/Tanjug

Kazahstanska teniserka Elena Ribakina plasirala se u polufinale turnira u Madridu, pošto je pobedila sunarodnicu Juliju Putincevu sa 4:6, 7:6, 7:5.

Četvrta igračica sveta je protiv 50. na WTA listi slavila posle skoro tri sata igre.

Putinceva je osvojila prvi set brejkom u petom gemu, a potom je drugi set rešen u taj-brejku koji je dobila Ribakina sa 7:4.

Treći set je bolje počela Putinceva, koja je posle brejka u šestom gemu povela sa 5:2, ali je Ribakina preokrenula rezultat i uz dva brejka na kraju slavila sa 7:5.

Ribakina će u polufinalu igrati protiv pobednice poslednjeg četvrtfinala u kojem se sastaju Arina Sabalenka i Mira Andrejeva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()