Srpski teniseri saznali protivnike u Šangaju: Lajoviću najteže od starta

Masters bez Novaka Đokovića

02.10.2023. 09:34
  • Podeli:
Tanjug Laslo Đere-64c67ef3e8013.webp Foto: Tanjug/Ap/Frank Molter

Srpski teniser Laslo Đere igraće protiv kvalifikanta u 1. kolu Mastersa u Šangaju, odlučeno je žrebom, saopštili su organizatori turnira.

Pobednik ovog duela sastaće se sa Stefanom Cicipasom iz Grčke.

Na turniru u Šangaju nastupiće još dvojica srpskih tenisera Dušan Lajović i Miomir Kecmanović. Lajović će igrati u 1. kolu sa švajcarskim teniserom Stanom Vavrinkom, a bolji iz ovog duela za rivala u 2. kolu imaće Holanđanina Talona Grikspora. 

Kecmanović će na startu takmičenja igrati protiv domaćeg tenisera Junčaoketea Bua. Pobednik ovog duela sastaće se u 2. kolu sa Amerikancem Sebastijanom Kordom.

Na Mastersu u Šangaju neće igrati najbolji teniser sveta Novak Đoković. Španac Karlos Alkaraz postavljen je za prvog nosioca, a slobodan je u prvom kolu. Španac će u drugom kolu igrati sa pobednikom meča između Portugalca Nuna Borhesa i Francuza Gregora Barera.

Masters u Šangaju počinje četvrtog oktobra, a igra se za nagradni fond od 8,8 miliona dolara.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()