Tako se to radi: Hamad Međedović osvojio titulu na turniru u Džedi

Međedović je prvi srpski teniser koji je osvojio turnir na kome se takmiče igrači do 21 godine

02.12.2023. 20:52
  • Podeli:
hamad međedović profimedia-656b8ae75adac.webp Foto: Profimedia

Srpski teniser Hamad Međedović osvojio je titulu na turniru "Nove generacije (Next gen) u Džedi, pošto je večeras u finalu savladao Francuza Artura Filsa 3:4 (6:8), 4:1, 4:2, 3:4 (9:11), 4:1.

Međedović je prvi srpski teniser koji je osvojio turnir na kome se takmiče igrači do 21 godine

Prošle godine šampion je bio Brendon Nakašima, a titule su osvajali još Karlos Alkaraz (2021), Janik Siner (2019), Stefanos Cicipas (2018) i Čung Hjeon (2017).

Uz pehar Međedović je zaradio i 514.000 dolara.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()