U Nišu zaplenjeno 332 kilograma marihuane

Osumnjičenom za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga određeno je zadržavanje do 48 časova

08.01.2023. 17:26
  • Podeli:
Marihuana_kanabis_Foto Oliver Berg dpa-1666202654294.webp Foto: Oliver Berg / dpa

Niška policija je, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije, zaplenila 332 kilograma marihuane i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsila 31-godišnjeg A. I. iz Preševa,vozaču kamiona u kojem je pronađena droga.

Policija je noćas u Nišu zaustavila kamion marke "mercedes" sa prikolicom, kojim je upravljao osumnjičeni A. I. i u prikolici kamiona pronašla više kartonskih kutija u kojima se nalazilo 332 kilograma marihuane, saopštio je danas MUP.

Osumnjičenom za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Nišu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()