Mihajlović osvojio bronzu na EP u rvanju

Ovo je bila prva medalja za rvače Srbije na juniorskim šampionatima Evrope posle 11 godina.

03.07.2024. 09:35
  • Podeli:
andrija mihajlović rvački savez srbije-6684ff34b1a89.webp Foto: Rvački savez Srbije

Juniorski reprezentativac Srbije u rvanju Andrija Mihajlović osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu za rvače do 20 godina, koje se održava u Novom Sadu.

Mihajlović je na putu do bronzane medalje u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom u osmini finala pobedio Gulijeva iz Azerbejdžana, a u četvrtfinalu je bio bolji od Grka Papasa

Srpski rvač je u polufinalu poražen od Bolkvadzea iz Gruzije, koji je potom osvojio titulu šampiona Evrope. Mihajlović je zatim u borbi za treće mesto pobedio Vojčeha Ivanovskog iz Poljske sa 2:1. 

Ovo je bila prva medalja za rvače Srbije na juniorskim šampionatima Evrope posle 11 godina.

"Srpski rvači nastavili su tako sa odličnim rezultatima ovog leta na međunarodnoj sceni. Posle srebra Stevana Kojića na kadetskom šampionatu Evrope, ovo je još jedna medalja koja je potvrda izvanrednog stručnog rada u Rvačkom savezu Srbije i dokaz da srpsko rvanje ima svetlu budućnost", navode iz RSS.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()