Idealan ručak za vreme posta
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za posni pilav pun povrća.
U šerpu sipati ulje, dodati seckan luk i papriku seckanu na kockice.
Izdinstati pa dodati seckane tikvice, zatim koren celera na kockice i šampinjone na listiće. Ubaciti još šargarepu na kolutove ili na štapiće.
Prodinstati sa suvim začinom i dodati na kraju opran u nekoliko voda pirinač. Ubaciti mleveni biber po želji.
Naliti vodu da ogrezne i smanjiti vatru tek toliko da kuva da pirinač ne bi zagoreo. Kad voda sasvim ispari pilav je gotov. Služiti toplo. Uživajte fantazija od jela!
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.