Na suđenju Belivuku svedočila vlasnica kuće strave u Surduku

Svedočila je supruga Radoja Ž., vlasnica kuće u kojoj je spaljeno telo Gorana Mihajlovića

21.09.2023. 16:27
  • Podeli:
Tan2023-02-0315091209_5 Belivuk suđenje, MUP Srbija, policija, specijalci, kriminal Vladimir Sporčić (1)-63f739a61f3a9.webp Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

 U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem svedoka nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji pripadnici se terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje. 

Svedok Aleksandra Ž., inače supruga Radoja Ž. rođaka navodnog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, ispričala je da je kuću u Surduku nasledila od bake 2018. godine.

U dvorištu te kuće su kako se sumnja, pripadnci ove grupe spalili telo Gorana Mihajlovića.

Suprug Aleksandre Ž. je uhapšen u Istanbulu, jer je osumnjičen za ubistvo vođe škaljarskog klana Jovicu Vukotića.

Svedok je opisala taj plac u Surduku i rekla da ima stara i nova kuća, kao i da staru kuću nisu zaključavali, jer su tu odlagali stvari za održavanje imanja.

Ključeve od te kuće su imali njen otac, bivši suprug, čovek koji je sređivao imanje i brat od strica koji nikad nije dolazio.

Aleksandra Ž. se za Radoja Ž. udala 2013. godine, a rastala 2015. godine, a zvanično se papirološki rastala od njega tek ove godine, jer nije mogao da mu bude uručen zahtev na razvod braka.

Na pitanje u kakvim odnosima je bila sa Radojem Ž. 2018. i 2019. godine, Aleksandra Ž. je rekla da nije imala komunkaciju sa njim, te da ga deca nisu videla pet godina.

Nakon iskaza Aleksandre Ž. branioci su počeli sa primedbama na iskaze svedoka. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()