Od siline sudara automobili kod Pančeva eksplodirali: Iz strašnog plamena izvučeno pet ljudi

Stari put za Pančevo je zatvoren

25.08.2024. 10:50
  • Podeli:
policija srbija mup rs-63fb32660cf1d.webp Foto: MUP RS

Snimak teškog udesa koji se desio jutros oko 10 sati kod Sibničke ulice, na samom izlazu iz Beograda i ulaska u Pančevo, šokirao je sve. Pet osoba je povređeno, a Hitna pomoć je na licu mesta. Prvo se čuo sudar, a onda su automobili eksplodirali u ogromnoj vatri.

Oba automobila su izgorela. Pet osoba je povređeno.

Ovaj snimak je nastao neposredno posle sudara:

Stari put za Pančevo je zatvoren, a vatra je ugašena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()