Pokrenuta istraga protiv braće osumnjičene za trgovinu ljudima i organizovanje prostitucije

Osumnjičeni se nalaze u bekstvu od 12. februara

01.03.2024. 20:59
  • Podeli:
više javno tužilaštvo beograd-63b6e65dab4d9.webp Foto: Više javno tužilaštvo u Beogradu

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv braće Miloša i Uroša P. zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i organizovali prostituciju, potvrđeno je za Tanjug u tom tužilaštvu.

Ovo tužilaštvo je preuzelo od Trećeg osnovnog javnog tužilštva u Beogradu krivično gonjenje braće za posredovanje u prostituciji.

Sumnja se da su oni, zajedno da drugim osumnjičenima, iskorišćavali jednu ženu i njene teške prilike tako što su joj podvodili klijente i od naplaćenih usluga uzimali polovinu zarađenog novca.

Treće osnovno javno tužilaštvo protiv njih je 12. februara donelo naredbu o sprovođenju istrage zbog sumnje da su na više lokacija u gradu organizovali prostituciju.

Oni se od tog dana nalaze u bekstvu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()