VJT u Beogradu podiglo optužnice zbog droge protiv dvojice muškaraca

Jedan od optuženih je u bekstvu

21.10.2024. 16:24
  • Podeli:
viši sud u beogradu, palata pravde - 22 feb 2024 - foto Tanjug Sava Radovanović-65d88336755c5.webp Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Više javno tužilaštvo (VJT) u Beogradu saopštilo je danas da je podiglo dve optužnice protiv dvojice muškaraca zbog sumnje da su 10. oktobra ove godine neovlašćeno držali više od pet kilograma različitih vrsta narkotika. Optužnice, kojima se terete za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet droga, predate su Višem sudu u Beogradu na potvrđivanje, piše u saopštenju.

VJT je navelo da se N.R. (22) tereti da u stanu u kojem je neprijavljeno boravio, neovlašćeno, radi prodaje držao 700,07 grama kanabisa, 610,28 grama narkotika „MDMA“, 2.095,19 grama amfetamina, 0,4 grama hašiša.

Tužilaštvo je predložilo sudu da mu produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Takođe, VJT je podiglo optužnicu protiv M.J. (27) zbog sumnje da je neovlašćeno, radi prodaje, u vozilu Volkswagen Fox držao dve vakumirane kese sa ukupno 1.968,32 grama kanabis.

On je u bekstvu i naređeno je da se za njim raspiše poternica, piše na sajtu VJT.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()