Beograd na vodi dobio 'selfi mostić': UNA je proverila kako se dopada posetiocima prestonice

Staza na "mostiću" pokrivena je prirodnim kamenom, a za one najhrabrije, postavljeni su i providni stakleni paneli

Autor: Una Đuričić
06.05.2024. 21:27
  • Podeli:

Beograd je postao bogatiji za još jednu atrakciju, dobili smo na Savskom šetalištu proširenu pešačku staza iznad reke. 

Savsko šetalište dobilo je nov, prepoznatljiv simbol. Uskoro će postati mesto za nalaženje sa prijateljima, destinacija do koje se šeta, i nezaobilazn ambijent za sliku.

Nakon svih neophodnih testiranja, staza iznad Save konačno je otvorena za pešake. Iako je tek otvorena, neki joj se već rado vraćaju.

Posetioci su prepoznali i unikatnu konstrukciju. 

Platforma iznad reke ima raspon od čak 116 metara bez vidljivog oslonca. Takozvanim lebdećim mostom smo očarali i strance.

Staza na "mostiću" pokrivena je prirodnim kamenom, a za one najhrabrije, postavljeni su i providni stakleni paneli.

Mislimo da će ovo biti omiljena destinacija onima koji vole dobru fotografiju, zbog čega je i ovaj mostić upravo dobio nadimak selfi mostić.

Izgradnja je trajala tri godine, a onaj ko želi da ga poseti, napravi dobre fotografije, uživa u pogledu ili se jednostavno prošeta, može da dođe na Savsko šetalište, u podnožju kule Beograd.

Više u našem prilogu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()