Najnovije informacije o stanju na graničnim prelazima u Srbiji

Najduže zadržavanje je 90 minuta

02.05.2024. 14:47
  • Podeli:
granični prelaz batrovci - bajakovo, 2015 - foto Antonio Ahel ATAImages-662e08ef19043.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, objavilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije".

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnim prelazima Horgoš 2 i Bački Vinogradi, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, kaže se u saopštenju JP "Putevi Srbije".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()