Obrušio se deo plafona u vrtiću u Inđiji: Šestoro dece povređeno

Sva deca su transportovana u bolnicu u Novom Sadu

20.12.2022. 14:02
  • Podeli:
vrtić Inđija Instagram PrintScreen 192-63a1b1ca5d418.webp Foto: Instagram/PrintScreen/192_rs

Šestoro mališana je povređeno kada se u objektu "Neven", Predškolske ustanove "Boško Buha" u Inđiji, obrušio plafon u prostoriji u kojoj je smeštena grupa dece jasličnog uzrasta.

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak ističe da se odlomio deo plafona koji je pao na decu koja su legla na spavanje.

Ističe da su sva deca transportovana u bolnicu u Novom Sadu, da su dobro i zbrinuta, kao i da nema težih povreda.

"Manjih ušivanja je bilo zbog posekotina u predelu gornjeg dela glave. Većih, ozbiljnijih povreda nema, niko neće biti ostavljen na dodatnom lečenju i to je najvažnije, sve drugo je sada manje važno", poručuje Gak.

Poručuje i da je razgovarao sa roditeljima, kao i da su deca i roditelji naravno uplašeni.

Navodi i da ništa nije ukazivalo na to da ovako nešto može da se dogodi.

"Na tom delu plafona niti je nešto bilo okačeno, niti je bilo vlage, niti bilo čega, prosto neverovatno da tako nešto može da se dogodi", rekao je Gak i dodao je da to stari deo vrtića koji je građen osamdesetih godina.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()