Vikend gužve na granicama su već počele: Na pojedinim prelazima višesatna zadržavanja

Iako naši granični policajci vrlo brzo puštaju putnike da pređu granicu, višesatna su čekanja sa strane susednih država

11.08.2023. 14:23
  • Podeli:
Screenshot 2023-08-11 141719-64d627daea13d.webp Foto: AMSS

Vikend pred nama samo što nije počeo, a na graničnim prelazima već su ogromne gužve. 

Na Horgošu se čeka prema zvaničnim podacima 60 minuta, a ako tome se doda i čekanje na mađarskoj strani od dva sata, kako je upozorio AMSS, jasno je da na ulazu u zemlju iz Mađarske se treba naoružati debelim strpljenjem zbog predstojeće smene turista.

Na Gradini je, sudeći po kamerama AMSS, saobraćaj u četiri kolone za putnička vozila i još po jedan za autobuse i teretna vozila, a nepregledna kolona svedoči o višesatnim zadržavanjima.

Na Preševu na ulazu u Srbiju ulazi se u šest kolona, a na izlazu pet. Čekanja su

Šest kolona i na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj, na graničnom prelazu Batrovci, a ni ulazu nije puno bolje.

Iako zvanično sa srpske strane na svim graničnim prelazima nema zadržavanja dužih od pola sata, na ovo vreme se treba dodati, saopštavaju iz AMSS-a, višesatna čekanja na graničnim prelazima susednih država.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()