UNA proverava: Kakva nas kulturna scena očekuje u septembru

Očekuje nas veliki broj kultrunih dešavanja

Autor: Lena Sladojević
28.08.2023. 21:45
  • Podeli:

U narednom periodu najavljen je veliki broj kulturnih dešavanja u Beogradu. 

Do 16. septembra trajaće tradicionalna manifestacija Manakovo kulturno leto u Manakovoj kući i tamo će mališani svake subote od 19.00 časova moći da pogledaju dečje predstave. 

Na platou kod Geozavoda tradicionalno će  8. i 9. septembra biti održana "Opera na vodi". 

Povodom proslave petog izvođenja "Opere na vodi" ekskluzivno će nastupiti najpopularnija primadona Aida Garifulina. 

Prvog dana na programu je Đakomo Pučini, dok će druge večeri manifestacije Simfonijski orkestar izvesti jedinstveni Koncert filmske muzike najpopularnijih blokbastera. 

Izložba "Lepota velikog formata" otvorena je upravo danas.

Audio-vizuelni spektakl "Illusions Mantra" očekuje nas na Kalemegdanu 08.09., a od 10. do 16. septembra program Manak u gostima biće održan u Kulturnom centru "Čukarica". 

Karte za ovogodišnji BITEF u prodaji su od 30. avgusta i tim povodom biće održan i matine.

U atrijumu Beogradskog sajma 2. septembra će se održati FIDBOX FEST na kom će učestvovati YU grupa, Atomsko Sklonište, Nikola Čuturilo i mnogi drugi. 

Prva pozorišna predstava nakon letnje pauze zakazana je u Ateljeu 212 15. septembra i zove se "Akademija smeha.

Više o manifestacijama koje nas očekuju u narednom periodu pogledajte u prilogu novinarke UNA TV Lene Sladojević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()