Nova provokacija na KiM: U Leposaviću uklonjene zastave Srbije i UN sa zgrade opštine

Sa jarbola je skinuta i zastava opštine Leposavić.

24.01.2024. 18:57
  • Podeli:
Tan2023-04-2912054358_1 kosovo leposavić dopisništvo kim ptanjug-64709717e3ceb.webp Foto: Tanjug/Dopisništvo KiM

Ispred opštinske zgrade u Leposaviću danas su sa jarbola skinute zastave Srbije i UN, a iz misije Unmika poručuju da utvrđuju činjenice, napomenuvši da je imovina UN nepovrediva i da se mora čuvati i obezbeđivati u svakom trenutku.

"Unmik je upoznat sa medijskim izveštajima o uklanjanju zastave sa zgrade opštine Leposavić. Dok utvrđujemo činjenice, ponavljamo da su prostorije i imovina UN nepovredivi i da se moraju čuvati i obezbeđivati u svakom trenutku", odgovorili su iz Unmika za "Kosovo onlajn".

Sa jarbola je skinuta i zastava opštine Leposavić.

U ovoj opštini je pre dva dana predata peticija za smjenu gradonačelnika LJuljzima Hetemija.

Prikupljanje potpisa počelo je 17. januara, a završeno 20. januara, kada je prikupljeno više od 20 odsto potpisa birača ove opštine.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()