Tzv. kosovska policija zaplenila novac iz trezora NBS u Kosovskoj Mitrovici

Oduzeta su novčana sredstva i to 152.290 dinara 4.580 evra, 940 švajcarskih franaka.

29.05.2024. 20:51
  • Podeli:
kosovska mitrovica dopisništvo KiM tanjug-6445526e3e0d9.webp Foto: Dopisništvo KiM Tanjug

Kontrolom ekspoziture trezora Narodne banke Srbije u Kosovskoj Mitrovici policija je zaplenila određenu količinu dinara, evra i švajcarskih franaka, saopšteno je iz direkcije policije u Prištini.

U prethodnoj akciji 20. maja kada je zatvorila sve ekspoziture Poštanske štedionice, policija je zatvorila i sedište Trezora ali nije uspela da otvori sef, jer nadležna osoba sa ključevima nije bila prisutna, prenosi RTS.

Policijski istražitelji su uspeli da identifikuju upravnika, a koji je nakon kontaktiranja doneo ključeve sefa u čijem prisustvu je otvoren.

Oduzeta su novčana sredstva i to 152.290 dinara 4.580 evra, 940 švajcarskih franaka.

Nakon uviđaja, u prisustvu branioca, u svojstvu osumnjičenog, obavljen je razgovor sa upravnikom, dok je uviđaj obavljen bez ikakvih incidenata.

Dalji proces i sve dalje pravne odluke donosiće se u koordinaciji sa pravosudnim organima, navodi se u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()