Vučević na sednici vlada Srbije i Srpske: Spremni da zajedno radimo na očuvanju nacionalnog identiteta

On je na početku zajedničke sednice dve vlade rekao da ih očekuje puno posla u brojnim oblastima

08.06.2024. 12:33
  • Podeli:
Tan2024-06-0812311179_4 miloš vučević foto marko đoković-666433661457a.webp Foto: Tanjug/Marko Đoković

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je Vlada Srbije jasno spremna da zajednički radi sa vladom Republike Srpske na sprovođenju svih sporazuma i memoranduma, koji će biti potpisani, ali i na očuvanju nacionalnog i kulturnog identiteta, ne ugrožavajući nikoga.

On je na početku zajedničke sednice dve vlade rekao da ih očekuje puno posla u brojnim oblastima, ali pre svega u očuvanju kulturnog i duhovnog identiteta.

"Zajedno ćemo raditi sa kolegama iz RS ali i predstavnicima srpskog naroda u Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji. Dajemo punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na sprovođenju deklaracije, a kao vlada mi ćemo tu deklaraciju dati na usvajanje skupštini u narednih 90 dana", rekao je Vučević.

On je na početku sednice dao na usvajanje dnevni red i zapisnik sa prethodne zajedničke sednice održane 17. maja, koje su jednoglasno usvojene.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()