Vučić odlikovao zamenika stalnog predstavnika Venecuele pri UN

Prethodno je Vučić dodelio odlikovanja još nekolici diplomata koji su svesrdno rade na saradnji svojih država sa Srbijom

27.09.2024. 16:57
  • Podeli:
vučić venecuela instagram buducnostsrbijeav-66f6caf905f51.webp Foto: Instagram@buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je danas u Njujorku Orden srpske zastave prvog stepena ambasadoru Hoakinu Albertu Perezu Ajestaranu, zameniku stalnog predstavnika Bolivarske Republike Venecuele pri UN.

Ukazom predsednika Vučića, zamenik stalnog predstavnika Venecuele pri UN,  odlikovan je za naročite zasluge u razvijanju međunarodnih odnosa i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa između Republike Srbije i Bolivarske Republike Venecuele. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()