Vučić sa Micotakisom: Srećan sam što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije

Premijer Grčke doputovao je večeras u radnu posetu Srbiji, tokom koje će, pored ostalog, sutra imati zvanične razgovore sa predsednikom Srbije

11.02.2024. 20:05
  • Podeli:
Vučić Micotakis instagram-64e48ccf982f8.webp Foto: Instagram/Printscreen/@buducnostsrbijeav

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa premijerom Grčke Kirjakisom Micotakisom koji je večeras doputovao u Beograd, i tom prilikom poručio da je srećan što može da ugosti velikog prijatelja Srbije.

"Ovaj gol iza premijera Micotakisa i mene je moj otac nabavio za malog Vukana. Kirjakos i ja smo se samo slikali sa loptom. Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije, ponosan i na naš lični odnos, verujem da ćemo večeras i sutra postići velike rezultate u unapređenju saradnje bratskih naroda, srpskog i grčkog", napisao je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Vučić je objavio i fotografiju sa grčkim premijerom ispred gola.

Premijer Grčke doputovao je večeras u radnu posetu Srbiji, tokom koje će, pored ostalog, sutra razgovarati sa predsednikom Vučićem.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()