Vučić u Minhenu: Prijateljski razgovor sa Micotakisom

Predsednik Srbije bi na marginama skupa u Minhenu trebalo da se sretne i sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i nemačkim kancelarom Olafom Šolcom

17.02.2023. 16:49
  • Podeli:
Tan2022-12-3010573464_9 Aleksandar Vučić Tanjug Sava Radovanović-63bbe0ca06a3c.webp Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Na marginama 59. Minhenske bezbednosne konferencije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Vlade Grčke, Kirjakosom Micotakisom. Vučić i Micotakis su imali veoma dobar, iskren i prijateljski razgovor, objavljeno na Instagram profilu budućnostsrbijeav.

Kako je ranije najavljeno, predsednik Srbije trebalo bi na marginama skupa u Minhenu da se sretne i sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i nemačkim kancelarom Olafom Šolcom.

Predviđeni su Vučićevi susreti i sa američkim državnim sekretarom Entonijem Blinkenom, predstavnikom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Boreljom, kao i ministrom spoljnih poslova Velike Britanije Džejmsom Kleverlijem.

Predsednik Vučić je ranije danas, po dolasku u Minhen, poručio da ga čeka naporan dan, ali i da veruje da će se uspešno izboriti za interese Srbije i da će građanima moći da saopšti dobre vesti - neke danas, a neke za sedam dana - koje se tiču Kosova i Metohije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()