Zakazana sednica Predsedništva Srpske napredne stranke

Nakon sednice predviđene su izjave za medije

29.04.2024. 11:57
  • Podeli:
miloš vučević, predizborna kmapanja sns, 29 nov 2023 - foto TANJUG Srpska napredna stranka-65671fca742e6.webp Foto: Tanjug/Srpska napredna stranka

Srpska napredna stranka održaće sednicu Predsedništva sutra, u utorak 30. aprila 2024. godine, u devet časova, u sedištu stranke u Novom Beogradu.

Iako nije navedeno šta je tema sednice, pretpostavlja se da bi to mogao da bude sastav nove Vlade Srbije, jer je, podsetimo, predsednica Skupštine Srbije i funkcionerka SNS Ana Brnabić rekla tokom vikenda da pretpostavlja da bi sednica Predsedništva SNS, na kojoj će se govoriti o predlogu za sastav Vlade, mogla da bude održana u narednih 48 sati.

Sedište SNS se nalazi u Ulici Palmira Toljatija 5/3 u Beogradu. Nakon sednice predviđene su izjave za medije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()