Hitno operisan muškarac koga je napao bik na Bikijadi u blizini Splita

Policija je na mestu događaja obavila uviđaj, ali još nije objavila detalje o tome šta je izazvalo taj incident

02.06.2024. 20:22
  • Podeli:
bikijada u radošiću kraj splita, radošić - 2 jun 2024 - Ivo Cagalj PIXSELL-665cb80c26d31.webp Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Muškarac (68) koga je danas popodne na bikijadi u Radošiću kod Spilta teško povredio bik operisan je i zadržan na daljem lečenju u Kliničko-bolničkom centru Split.

Njega je bik rogovima povredio u području abdomena zbog čega je odmah po prijemu u bolnicu hitno operisan, saznaje Hina u bolnici. 

Posle operacije je hospitalizovan na Jedinici intenzivnog lečenja Klinike za hirurgiju KBC Split.

Policija je na mestu događaja obavila uviđaj, ali još nije objavila detalje o tome šta je izazvalo taj incident.

Nesreća se dogodila nešto posle 13 časova, kada se u Radošiću, gde se održavala Bikijada, u jednom trenutku bik otrgnuo nadzoru i povredio 68-godišnjaka, saopštila je portparol splitsko-dalmatinske Policijske uprave Sanja Nazlić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()