Jezivi snimak iz Podgorice: Vozač (21) u punoj brzini udario ženu na pešačkom

Ovu saobraćajku niko nije prijavio policiji

18.01.2024. 13:13
  • Podeli:
podgorica saobraćajka x printscreen @KonteZanovic-65a91583a40ba.webp Foto: X/PrintScreen/@KonteZanovic

Podgorička policija je utvrdila da je N.Ć. (21) iz Podgorice izazvao juče nesreću u tom gradu. On je dao izjavu u prostorijama Centra bezbednosti Podgorica, a nadležni tužilac će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji dela, saopštili su iz Uprave policije.

U podgoričkom naselju Stari aerodrom juče oko 13 časova dogodila se saobraćajna nezgoda, koja nije prijavljena Odeljenju bezbednosti Podgorica, niti se u neku od medicinskih ustanova javila osoba na ukazivanje lekarske pomoći usled povreda zadobijenih u nezgodi.

"Nakon što je objavljen video snimak na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, operativnim aktivnostima službenika saobraćajne policije, kao i uvidom u evidencije registracije vozila, došlo se do saznanja ko je vlasnik vozila, a nakon toga do podataka, da je u vreme saobraćajne nezgode, vozilom upravljao N.Ć. (21) iz Podgorice", naveli su iz Uprave policije.

On je pronađen i priveden u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Podgorica gde su od njega prikupljena obaveštenja u svojstvu građanina.

"O događaju je obavešten državni tužilac koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji dela. Službenici policije će nastaviti sa aktivnostima u cilju potpunog rasvetljavanja ovog događaja", zaključuju u policiji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()