Stevandić: Bećirović seje mržnju prema Srpskoj, Srbiji i Srbima

Skrenuta pažnja izjave najvećih svetskih stručnjaka za pitanja Holokausta - Efraima Zurofa, Gideona Grajfa i Јehude Bauera, da u Srebrenici nije bilo genocida

16.05.2024. 09:16
  • Podeli:
Tan2023-09-2013485884_6 nenad stevandić foto rade prelić-654807d9cc1d7.webp Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić istakao je da bošnjačkog člana Predsedništva BiH Denisa Bećirovića, koji seje mržnju prema Srpskoj, Srbiji i Srbima, besomučno laže i priziva rat, neko treba da pouči šta slobodni ljudi i veliki autoriteti govore o rezoluciji o Srebrenici.

"Nisu Srbi, ali sa Srbima pripadaju slobodnom svetu za razliku od njega koji slavi tuđina", napisao je Stevandić na društvenoj mreži Iks.

Stevandić je uz objavio postavio fotografiju Bećirovića sa jučerašnje sednice Saveta bezbednosti UN o BiH i podsetio na izjave najvećih svetskih stručnjaka za pitanja Holokausta - Efraima Zurofa, Gideona Grajfa i Јehude Bauera, da u Srebrenici nije bilo genocida i da će rezolucija doneti nove konflikte.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()