Velika bitka sa požarom u Podgorici: Vatrogasci spasili majku i dete iz zapaljenog stana

Na terenu su bila četiri vozila i 11 vatrogasaca

13.09.2024. 21:06
  • Podeli:
vatrogasci (2)-64327cb24045c.webp Foto: Pixabay

Majka i dete spaseni su danas iz požarom zahvaćenog stana, koji je u poslepodnevnim časovima izbio u kvartu Siti kej, u naselju Zagorič u Podgorici. V. d. komandira podgoričke Službe zaštite i spasavanja Zdravko Blečić potvrdio je za RTCG da je požar prijavljen u 13.48 časova.

"Vatrom i dimom bio je zahvaćen stan na 5. spratu u kojem su bili zarobljeni majka i dete", naveo je Blečić.

Prema njegovim rečima, na terenu su bila četiri vozila i 11 vatrogasaca.

"Nakon dolaska vatrogasaca majka i dete su bezbedno evakuisani i predati Hitnoj medicinskoj pomoći", dodao je Blečić.

Požar je ugašen nešto posle 14 časova.

"Druga grupa vatrogasaca je, uporedo sa tim ugasila požar, nakon čega se pristupilo ventilaciji stana i čitavog sprata, koji je bio obuhvaćen dimom", naveo je Blečić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()