Saopštenje UNA TV povodom proširenog spiska sankcija Ureda za kontrolu imovine stranaca pri Ministarstvu finansija SAD

Autor: Web UNA Srbija
18.06.2024. 18:38
  • Podeli:
thumbnail_UNA LOGO ZA PP-1667922069278.webp Foto: UNA

Ured za kontrolu imovine stranaca pri Ministarstvu finansija SAD uveo je sankcije za još nekoliko zvaničnika i privrednika iz Republike Srpske, i nekoliko kompanija, među kojima je i UNA World Network. 

Tim povodom naša medijska kuća saopštava da:

Ima jasnu viziju i snažnu strategiju poslovanja na teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine. 

Za kratko vreme stekli smo čvrsto jezgro gledalaca i kredibilitet objektivne, profesionalne i neutralne televizije koja emituje program po svetskim standardima. Nijedna odluka bilo koje institucije neće uticati na dalje prisustvo UNA televizije na regionalnoj medijskoj sceni kao ni na emitovanje programa. 

UNA televizija, zajedno sa svojim timom vrhunskih profesionalaca, nastavlja sa sprovođenjem svojih poslovnih planova na regionalnom tržištu. Od Kancelarije za kontrolu strane imovine Ministarstva finansija Sjedinjenih Američkih Država tražićemo obrazloženje nepravedne odluke koju su danas saopštili. 

Ostanite uz UNA televiziju, a mi ćemo nastaviti da kreiramo najkvalitetniji programski sadržaj.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()