Hrvati prelomili: Dalić ostaje na klupi reprezentacije

Poverenje i dalje postoji

26.06.2024. 21:18
  • Podeli:
zlatko dalic reuters-667a53b66fafc.webp Foto: Reuters

Hrvatski fudbalski stručnjak Zlatko Dalić ostaće selektor nacionalnog tima te zemlje. Ovu vest potvrdio je Marijan Kustić, predsednik FS Hrvatske.

To ne znači i da ne smatra da ispadanje već u grupnoj fazi Evropskog prvenstva nije neuspeh.

"Pa jest neuspeh. Bio nam je cilj da se kvalifikujemo na Evropsko. Rekli smo da želimo da prođemo grupu pa posle sve što napravimo je odličan rezultat. Nismo prošli grupu, nije to ono što smo očekivali. Šta reći, dignimo glave i brzo je Liga nacija", rekao je Kustić gostujući na "Nova TV".

Govorio je i o ostanku Luke Modrića sa nacionalnim timom.

"Nadam se da će biti ovde, da će nastaviti da nositi traku u Ligi nacija i na Svetskom prvenstvu, on će sam odlučiti. Verujem da će ostati i zaista bih to želio", dodao je Kustić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()