Mario Hezonja zasuo koš Brazilaca: Kaboklo najefikasniji u porazu

Hrvatsku od 2. do 7. jula očekuje nastup na kvalifiakcionom turniru za OI u Atini

26.06.2024. 21:31
  • Podeli:
zeljko-sakic-mario-hezonja-milan-sabic-pixsell.jpg

Košarkaška reprezentacija Hrvatske upisala je i drugi trijumf na pripremnom turniru u Opatiji pred kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu. 

Nakon pobede nad Poljskom, izabranici Josipa Sesara uzeli su meru i Brazilcima – 91:81.

Treća deonica donela je preokret i minimalnu prednost Hrvatske, da bi u poslednjoj deonici na krilima sjajnog dvojca Hezonja – Šarić na kraju domaćin upisao dvocifreni trijumf.

Lovorike i epitet najboljeg na terenu poneo je nestvarni Mario Hezonja koji je zatrpao koš selekcije Karioka. Igrač madridskog Reala je sa 39 poena i šest skokova bio nerešiva enigma za Brazilce.

Osim njega u redovima Hrvatske istakli su se Dario Šarić koji je bio an ivici dabl-dabl učinka sa 20 poena i devet skokova, te Ivica Zubac koji je imao po devet poena i skokova. Pratio ih je Džejlin Smit uz poen manje, te 5 asistencija i 4 skoka.

Bruno Kaboklo bio je najefikasniji u poraženom timu. Košarkaš Partizana je uz 16 poena upisao i šest skokova. Pratili su ga Raul Neto sa 13, te Marselinnjo Uertas sa 11 poena.

Hrvatsku od 2. do 7. jula očekuje nastup na kvalifiakcionom turniru za OI u Atini .

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()