Bela smrt: Skijaša zatrpala lavina na planini Velika Fatra u Slovačkoj

Pokušaj reanimacije bio je bezuspešan

28.01.2024. 20:13
  • Podeli:
Lavina foto Pixabay-1668854924317.webp Foto: Pixabay

Skijaš star 65 godina poginuo je danas u lavini na planini Velika Fatra u Slovačkoj, a još jedan je povređen, saopštila je Hitna pomoć.

Ta služba je objavila na društvenim mrežama da je skijaš koji je povređen pokušao da oživi drugog skijaša koga je potpuno zatrpala lavina, a da je zatim lekar hitne pomoći pokušao reanimaciju.

Ističe se da je skijaš reanimiran tokom cele akcije spasavanja i transporta, ali da je uprkos svim naporima lekara preminuo, prenela je agencija TASR.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()