Izraleski ministar: IDF ubio 10.000 palestinskih boraca u Gazi

Sukob u Gazi počeo je posle napada Hamasa na Izrael 7. oktobra, u kome je ubijeno oko 1.200 ljudi, a oteto 240

01.02.2024. 21:09
  • Podeli:
izraelski vojnici, izraelska vojska izraela - 31 jan 2024 - profimedia-65bbecdd919ff.webp Foto: Profimedia

Izraelske snage su uništile Hamasovu brigadu u Kan Junisu na jugu Gaze tokom gotovo četvoromesečnog rata u kome je ubijeno 10.000 palestinskih boraca i isto toliko ranjeno, rekao je danas izraelski ministar odbrane Joav Galant.

"Ostvarujemo naše misije u Kan Junisu, a stići ćemo i do Rafe i eliminisati terorističke elemente terora koji nam prete", rekao je Galant, prenosi Rojters.

Sukob u Gazi počeo je posle napada Hamasa na Izrael 7. oktobra, u kome je ubijeno oko 1.200 ljudi, a oteto 240.

Izrael je nakon toga pokrenuo vazdušne udare na Pojas Gaze, a potom i kopnenu ofanzivu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()