Novi napad nožem u Sidneju: Ranjene četiri osobe

Ovo je najnoviji u nizu napada noževima u gradu sa oko pet miliona stanovnika

25.08.2024. 10:05
  • Podeli:
sidnej, sidnejska australijska policija - 27 jun 2024 - profimedia-0885127109-668f9c2153c1f.webp Foto: Profimedia

Najmanje četiri osobe ranjene su u napadu nožem u Sidneju posle saobraćajne nezgode. Ovo je najnoviji u nizu napada noževima u gradu sa oko pet miliona stanovnika. Vlada Novog Južnog Velsa je nedavno pooštrila mere za nošenje hladnog oružja.

Četiri osobe su ranjene u najnovijem napadu nožem u Sidneju.

"Napadač je pobegao sa lica mesta, ali je ubrzo priveden. Trenutno nema pretnji za ljude u Sidneju", izjavila je ministarka policije države Novi Južni Vels Džesmin Katli, a prenosi Rojters.

Policija je navela da nema naznaka da je neko smrtno stradao u napadu koji je usledio posle saobraćajne nezgode u predgrađu Engadajn.

Na snimcima iz vazduha koje je napravila Australijska radiodifuzna korporacija (Ej-Bi-Si Australija) vide se dva automobila koja su učestvovala u udesu, ograđena policijskom trakom.

U Sidneju, gradu sa oko pet miliona stanovnika, ove godine je zabeležena serija napada noževima, zbog čega je vlada Novog Južnog Velsa pooštrila zakone o nošenju hladnog oružja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()