Putin nastavio sa kadrovskim promenama: Imenovao više zamenika ministra odbrane

Predsednik Rusije Vladimir Putin imenovao je novog prvog zamenika ministra odbrane i tri zamenika ministra

17.06.2024. 16:26
  • Podeli:
putin-6650e401bdd6a.webp Foto: Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin imenovao je novog prvog zamenika ministra odbrane i tri zamenika ministra, navodi se u ukazima objavljenim danas na sajtu ruske državne administracije.

Prema ukazu, Leonida Gornin imenovan je za prvog zamenika ministra odbrane Ruske Federacije, a zamenici ministra odbrane biće Pavel Fradkov, Ana Civiljeva i Oleg Saveljev, koji će biti i šef kabineta ministarstva, prenela agencija RIA Novosti.

Ruski predsednik je drugim ukazom razrešio prvog zamenika ministra odbrane Ruslana Calikova, državnog sekretara i zamenika ministra odbrane Nikolaja Pankova, zamenicu ministra Tatjanu Ševcovu kao i drugog zamenika ministra odbrane, generala Pavela Popova, koji je pored smene i otpušten iz vojne službe.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()