Tragedija na aerodromu u Amsterdamu: Osoba nastradala kad se zaglavila u motoru aviona

Žrtva još uvek nije identifikovana, a vlasti istražuju da li se radi o nesreći ili samoubistvu.

29.05.2024. 18:52
  • Podeli:
vazdušni saobraćaj, kontrola leta, avioni, aerodrom, kontrolni toranj, radar, avio-saobraćaj shutterstock-65e1f75b64754.webp Foto: Shutterstock

Jedna osoba je preminula danas na amsterdamskom aerodromu Shiphol nakon što se zaglavila u motoru aviona neposredno pred poletanje, saopštila je avio-kompanija KLM.

KLM Royal Dutch Airlines saopštio je da se nesreća odnosi na njegov let KL1341 koji je leteo za Bilund.

''Danas se na Shipholu dogodio fatalni incident tokom kojeg je jedna osoba završila u motoru aviona koji je radio. Nažalost, ova osoba je umrla'', navodi se u saopštenju kompanije i ističe da je istraga u toku.

Avion je taksirao do piste i trebalo je da poleti, a zaustavljen je nakon što je otkrivena nepravilnost na motoru, rekao je za britanski Telegraf izvor holandske vojne policije.

Žrtva još uvek nije identifikovana, a vlasti istražuju da li se radi o nesreći ili samoubistvu.

Avion je u trenutku incidenta bio pun.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()