Vučić čestitao predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru pobedu na izborima

Maduro je nedavno osvojio još jedan predsednički mandat

30.07.2024. 12:42
  • Podeli:
nicolas maduro reuters-654bcfdcc3bce.webp Foto: Reuters

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku predsedniku Bolivarske Republike Venecuele Nikolasu Maduru povodom pobede na izborima i poželeo mu uspeh u profesionalnim naporima i izazovima u vođenju tom državom.

"Upućujem Vam čestitke povodom pobede na izborima. Vremena u kojima živimo sigurno nisu laka, a ja vam želim uspeh u Vašim profesionalnim naporima i izazovima u vođenju Bolivarske Republike Venecuele", naveo je Vučić u čestitki, a saopštila Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

 Vučić je istakao da Srbija ceni to što Venecuela pokazuje poštovanje prema principima međunarodnog prava, Povelji UN, Rezoluciji 1244 Saveta bezbednosti UN, time podržavajući teritorijalni integritet i suverenitet Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()