Nevreme tutnji Srbijom: U Bujanovcu potop, crni oblaci se nadvili nad Vranje

Velika količina kiše sručila se na Bujanovac

24.06.2024. 20:38
  • Podeli:
bujanovac nevreme instagram 192rs-6679bc4e8d94a.webp Foto: Instagram 192rs

Snažno nevreme, koje je prethodno najavljeno, uveliko tutnji Srbijom.

Naime, kako se vidi na fotografijama koje su objavljene na društvenim mrežama, u Bujanovcu je pravi potop. Velika količina kiše sručila se na ovo mesto, te ulicama teku potoci.

Takođe, sudeći po fotografijama zabeleženim u Vranju, crni oblaci su prekrili grad, dok trenutna vremenska prognoza predviđa padavine u ovom gradu.

Trenutno je u Vranju oko 21 stepen Celzijusa, a očekuje se jako nevreme praćeno padavinama i grmljavinom.

Podsetimo, Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) je u 19 sati objavio upozorenje u kom je naveo da se u naredna dva sata na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje očekuju pljuskovi i grmljavina, koji lokalno mogu biti izraženi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()