Novo upozorenje RHMZ: U sledeća dva sata još jedan nalet kiše sa grmljavinom

I sutra oblačno sa kišom

21.09.2023. 21:34
  • Podeli:
Berlin_noć_jaka kiša_Foto Profimedia-6495683bbf3a7.webp Foto: Profimedia

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) najavio je da se u naredna dva sata u Vojvodini očekuje kiša ili kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

U naredna dva sata u Vojvodini još ponegde sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom sa grmljavinom, stoji u RHMZ najavi.

Sutra oblačno sa kišom

Kako su meteorolozi najavili, naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom koje se očekuje da će u subotu (23.09.) posle podne zahvatiti severne i zapadne krajeve.

U toku noći ka nedelji (23./24.09.) i u nedelju (24.09) proširiće se i na ostale krajeve Srbije uz intenziviranje padavina i lokalnu pojavu kratkotrajnih vremenskih nepogoda praćenih gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina od 30 do 70mm, lokalno i više i to naročito u severnoj, zapadnoj i centralnoj Srbiji, preneo je Blic.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()