Sneg je tu i ostaje: Širom Srbije sve veći snežni pokrivač, ali i poledica

Duvaće slab i umeren vetar, severni i severozapadni.

27.01.2023. 08:14
  • Podeli:
sneg beograd rade prelić tanjug-63cb8fde58579.webp Foto: Rade Prelić Tanjug

U Srbiji danas oblačno i u većini krajeva sa snegom, a na severoistoku zemlje ponegde i sa kišom. Najniža temperatura od -1 do 1, a najviša od 1 do 3 stepena.

Oblačno i u većini krajeva sa snegom, a na severoistoku zemlje ponegde i sa kišom.

U nižim predelima južno od Save i Dunava stvaranje, povećanje visine snežnog pokrivača za 5 do 10 centimetara, dok će se u Vojvodini formirati manji snežni pokrivač.

Duvaće slab i umeren vetar, severni i severozapadni.

Najniža temperatura od -1 do 1, a najviša od 1 do 3 stepena.

U Beogradu oprezno na ulicama i trotoarima zbog poledice. Temperatura oko nule. 

I do kraja nedelje prognozira se umereno do potpuno oblačno povremeno sa susnežicom ili snegom, ali i periodima sunčanog vremena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()