U Srbiji i dalje nigde bez kišobrana: Temperatura oko 20 stepeni

Vetar slab i umeren istočni i jugoistočni, na severozapadu zemlje severoistočni.

19.09.2024. 07:00
  • Podeli:
beograd vreme kiša oblačno-66eaa8b292b3d.webp Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, pre podne s kišom i lokalnim pljuskovima u jugozapadnim, južnim i jugoistočnim, a posle podne mestimično i u zapadnim, centralnim i istočnim predelima Srbije i najvišom dnevnom temperaturom do 25 stepeni.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura iznosiće od 9 do 14, najviša dnevna od 19 do 22 stepena, na severu Vojvodine i do 25 stepeni.

U Vojvodini nakon sunčanog jutra, pre podne povećanje oblačnosti, posle podne umereno oblačno, osim na severu pokrajine gde će se zadržati sunčano vreme tokom celog dana, dok se slaba kiša očekuje posle podne ponegde u Sremu. 

Vetar slab i umeren istočni i jugoistočni, na severozapadu zemlje severoistočni.

I u Beogradu umereno i potpuno oblačno, posle podne i uveče povremeno sa slabom, kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren istoèni. Najniža temperatura od 11 do 14 °S, a najviša dnevna oko 22 °S. 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()