Savršen spoj povrća i mesa.
Foto: Bakina kuhinjaOvaj recept za boraniju sa noklicama će vas oduševiti. Sočno meso, mekano povrće i jednostavna priprema - sve što vam treba za ukusan obrok.

Potrebno je:

Priprema:
Luk šargarepu i papriku iseckati pa propržiti na ulju. Dodati ml papriku, suvi začin i ajvar. Izmešati, dodati boraniju i krompir na sitne kockice.
Naliti vodom i kuvati na tiho.
U ml meso ubaciti seckan crni i beli luk, ml slatku papriku, ml biber začin i jaje i sve izjednačiti. Kašikom koso hvatati tanke noklice i ubacivati u boraniju. Ostaviti da kuvaju oko 20 minuta.
Dodati u boraniju suvi začin i na kraju seckan perđun. Služiti toplo. Ja volim uz poraniju malo kajmaka ili kisele pavlake.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







