Ovo će biti nešto najukusnije što ste probali do sada
Ukusna piletina koja će obradovati vaša nepca. Piletina sa povrćem je uvek dobro došla na većini trpeza, a ujedno je i veoma zdrava i brzo se priprema.
Papriku i tikvice iseckajte na štapiće. Na ulju prodinstajte sitno seckan beli luk te dodajte povrće i promešajte da se dobro obloži uljem. Ubacite u rernu zagrejanu na 210 stepeni 15 minuta.
Izvadite, pospite biozačinom, šećerom, solju i biberom i dobro promešajte. Preko povrća poređajte masline i paradajz, pa vratite u rernu na 20-25 minuta.
Za to vreme posoljeni i pobibereni file ispecite na roštilju. Pečenom povrću dodajte maskarpone, promešajte da se istopi i poslužite kao bogat sos uz piletinu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.