Dijego Simeone o novom formatu Lige šampiona: Moramo da pobeđujemo, remi je od male koristi

Klub iz Madrida će u nedelju gostovati protiv Rajo Valjekanu u šestom kolu španskog prvenstva

21.09.2024. 07:30
  • Podeli:
diego_simeone_reuters-1663566572786.webp Foto: Reuters

Trener fudbalera Atletika iz Madrida Dijego Simeone govorio je o novom formatu takičenja u Ligi šampiona, koji je startovao ove sezone. Simeone je rekao da je zadovoljan ishodom utakmice protiv Lajpciga, koju je njegov tim odgirao u četvrtak u elitnom evropskom takmičenju.

Fudbaleri Atletika pobedili su Lajpcig sa 2:1 u meču prvog kola Lige šampiona. Madriđani su do trijumfa došli u 90. minutu.

"Ovaj format nas tera da pobedimo, remi je od male koristi. Potpuno sam zadovoljan, utakmica je bila jako dobra. To bih rekao i sa nerešenim rezultatom. Igrali smo na različite načine i sa različitim igračima. Igrači su to dobro protumačili i dobili smo bitnu utakmicu. Desilo se ono što smo zamislili, kontrolisali smo 80 odsto utakmice", rekao je Simeone posle meča, prenosi Rojters.

Klub iz Madrida će u nedelju gostovati protiv Rajo Valjekanu u šestom kolu španske lige.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()