Neodoljiv ukus
Pažljivo sa pripremom ovog fenomenalnog deserta jer toliko je fenomenalan da može da izazove zavisnost, što bi se reklo narodski.
Pratite recept i sve će vam uspeti.
Jabuke oprati i izdubiti. Samleti bademe i orahe, dodati u njih šećer i cimet i napuniti sa 3-4 kašike mešavine.
Dodati seckane urme i kockice čokolade. Odozgo staviti male kockice maslaca i malo jabuke premazati. Peći na 200 stepeni oko 40-50 min da omeknu.
Preliti sa čololadom, karamelom ili šlagom po želji. Servirati uz kuglu sladoleda.
Detaljniji recept u videu:
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.