Spremaju se brzo i lako, a idealna su užina za sve prilike
Iz bakine kuhinje vam donosimo najbolje griclalice. Odmah ih napravite i do kraja dana neće ništa ostati.
Margarin, jaja, pavlaku i so dobro žicom izmešati. Dodavati brašno sa praškom za pecivo i umesiti glatko testo.
Ostaviti uvijeno u frižider da odmori 20 minuta. Razviti debljinu jednog centimetra i iseći uzane trake dužine po želji.
Poređati u pleh obložen pek papirom Premazati žumancetom štapiće, posuti susamom kimom i krupnom solji.
Peći na 200 stepeni C 30 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.