Obožavaćete ga
Iz bakine kuhinje vam donosimo hrskav krompir, pečen kao na suncu.
Krompir očistiti pa ga iseći na tanke listiće.
Posoliti i pobiberiti. Dodati suvog začina paprike i mlevenog bibera.
Na kraju dodati ulje, prezle i beli luk na listiće. Sve Izmešati i poređati u podmazan pleh.
Peći na 220 stepeni C da lepo porumeni i uhvati se hrskava korica.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.