Rapsodija ukusa
Ako vollte kafu, ovaj desert ćete obožavati.
Šećer dodajte u mleko, a vrelu vodu pomešajte sa kafom. Dodajte kafu u mleko, sve promešajte pa dodajte pomešan skrob sa vodom i kuvajte, dok se ne zgusne. Na dno posude stavite keks, pa premažite fil. U frižideru ostavite 2 sata. Umutite penasto šećer, kafu i vodu. Prelijte preliv preko kolača.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.